Kapcsolat

Horonicz Ablak és Bútor Bt.

8700 Marcali, Boronkai u. 3

Iroda: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Adószám:20892661-1-14

Telefon: +36/30 272 8196

E-mail:horoniczfa@gmail.com  info@horoniczfa.hu

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.30 - 17:00

Aluplast ablak és ajtó

(-----A baloldali menüben téjékozódhat a gyártó termékeiről.

 

 

Világszerte sikeres.....

Az elmúlt 30 évben a műszaki fejlődés elsöprő mértékben felgyorsult. Az aluplast vállalta ezt a kihívást: a trendek és áramlatok korai megragadása, valamint az állandó innovációs készenlét lehetővé teszik a rugalmas és kifejezetten sikeres vállalati működést. Nem véletlenül vagyunk innovációs vezetőként ismertek. Ennek az igénynek a jövőben is szeretnénk megfelelni. 

Ennek köszönhetően a vállalat kivételes helyet foglal el – és mindezt Európa határain túl is. Nemzetközileg is a vezető műanyag ablakrendszergyártók közé tartozunk. 30 év leforgása alatt az aluplast global player lett.
Világszerte 24 gyártási- és értékesítési telephely biztosítja a vállalat kiváló pozicionálását a piacon.

Az aluplastot 30 éve Manfred J. Seitz alapította, időközben pedig már fiai, Patrick Seitz és Dirk Seitz vették át a vezetését: Így az aluplast az egyetlen tulajdonos vezette vállalat ezen a területen, és ezt a jövőben is garantálni tudja.


 

A betörésvédelem az Ön ablakánál kezdődik

Érdeklik a betörésbiztos nyílászárók? Helyes!

A betörésvédelmet feltétlenül figyelembe kell venni nyílászárók vásárlásakor, mivel a legtöbb betörésnél az ablakon át hatol be az elkövető. A betörők pedig mindent visznek, és gyorsan. Ezért minden perc számít, amíg az ablak ellenáll a betörési kísérletnek. Az elkövetők ugyanis bizonyítottan már néhány perc múltán felhagynak a betörési kísérlettel. A rendőrség tanácsa, hogy nyílászáróvásárlásnál feltétlen ügyeljenek az RC2 betörésbiztonsági osztályra.

Az aluplast nyílászáróival a legjobb szárnyban lévő biztonsági komponens mellett döntöttek.

 

Ügyesen meghiúsítja a betörési kísérleteket

 

Az ablaktokban a harmadik tömítőfelületként körbefutóan elhelyezkedő középső stég elsősorban javítja a hőszigetelési értékeket, másodsorban pedig megakadályozza a szárny felfeszítését.

Lélegezzen fel: A safetec inside megnöveli ablakai biztonságát.

Gondmentesebb élet az aluplast® technológiáival

bonding inside

Ragasztástechnológia a plusz biztonságért

Az üvegragasztást először a járműgyártásban alkalmazták, ahol az standard eljárássá is vált. Az aluplast már korán felismerte ennek a technológiának az előnyeit, és továbbfejlesztette azt a nyílászárógyártás speciális követelményeihez.

Az üveget a szárnyban körbefutóan a profilhoz ragasztják.A ragasztással extra erős kapcsolódás jön létre az üveg és a szárny között: a lehető legjobb mód, hogy megakadályozzuk az üveg kifeszegetését a szárnyprofilból, egyúttal pedig fontos követelmény a RC2 betörésvédelmi osztályhoz.

 

 

 

 

Zajvédelem

 

A csend egyre inkább luxus. 

Luxus, amire viszont feltétlenül szükségünk van, hogy lazíthassunk, kikapcsoljunk és kipihenhessük magunkat.

A zaj az ipari helyiségekben időközben az egyik legnagyobb problémává vált. A zaj stresszt jelent testünk számára, annál is inkább, mivel magunk nem tudjuk befolyásolni, hogy mikor milyen mértékben vagyunk neki kitéve.
Legyen az otthona az a hely, ahova visszavonulhat, és újból erőt meríthet. Teremtse meg otthonában a nyugalom oázisát - az aluplast zajvédő nyílászáróival. A különbséget érezni és hallani fogja - jobban mondva: nem fogja hallani ...

 

 

 

Magasabb életminőség napfénnyel

 

Tudományosan bizonyított, hogy szervezetünknek napfényre van szüksége. Olyan felismerés ez, amit mindenki megérthet. Hiszen amikor süt a nap, valahogy minden jobban megy.
Közben pedig már azt is ismert, hogy a mesterséges fény semmiképpen sem helyettesítheti a napfényt. Ezért nagyon fontosak a nagy ablaknyílások keskeny profilokkal!
Ön házépítést tervez? Időben gondolja át az ablak méretét és a profilok szélességét. Az egészsége meg fogja Önnek hálálni.

 

energeto® 5000 view

 

Több fény exkluzív dizájnmegoldásként

 

Az energeto® 5000 view dizájnmegoldásnál kívülről csak egy keskeny rész látszik a tokból az üveg körül. Nem csak jól néz ki, hanem maximális napfénymennyiséget is biztosít Önnek. 
Energiamegtakarítás hőszigeteléssel

Magasak a fűtési költségei? Gyakran nem is a fűtésen múlik, hanem a nyílászárókon.

"Jók lesznek ezek még pár évig" - gondolja sok lakástulajdonos régi nyílászáróiról. Az, hogy egy ablak kívülről még jól néz ki, még messze nem jelenti azt, hogy megfelelő hőszigeteléssel bír. Csak kevesek számára világos, milyen sok pénzt dobunk ki szó szerint az ablakon a rosszan szigetelő ablakok miatt. Mert aki sokáig halogatja a régi ablakok cseréjét, a végén egészen biztosan rosszul jár.
Az aluplast energiatakarékos ablakaival Ön pénzt takarít meg - emellett pedig a környezetvédelemhez is hozzájárul!

 

 


Színek és kialakítás aluskin alumínium takaróhéjjal 

 

Ügyes technika, nemes dizájn, amit sokáig élvezhet

 

Az alumínium elegáns optikája jelenleg trendnek tekinthető - az egész lakótérben. Nyílászárói kinézetét is megnemesítheti: az aluplast alumínium takaróhéjaival. Az érdekesség a két anyag előnyeinek, vagyis a műanyag ablak kiváló hőszigetelési tulajdonságának és az alumínium modern optikájának kombinációjában rejlik. Ebből az összjátékból olyan kiemelkedő műszaki színvonalú termék jön létre, mely egyesíti a tetszetős dizájnt az egyediséggel. Emellett lehetőség van az alumínium takaróhéjak festésére is minden RAL-színben, ami nem hagy kívánnivalót maga után.