• Marshall ajtók és ablakok

  Marshall ajtók és ablakok

  2021-től Magyarország piacvezető ablakgyártójának termékei a kínálatunkban!

  Megismerem
 • Korszerű, műanyag nyílászárók a kinálatunkban!

  Korszerű, műanyag nyílászárók a kinálatunkban!

  5-6-7 kamrás ablakok, akár 92mm vastag kivitelben is!

 • Árnyékolás technika

  Árnyékolás technika

  Zsalugáter, spaletta, redőny, szúnyogháló.

  Tovább

Bemutatkozunk

Cégismertető:

A társaság elődje 1986-ban egyéni családi vállalkozásként indult kádár és később asztalos termékek gyártására szakosodva, az akkori kornak megfelelő alapgépekkel felszerelve. 1994-ben, mint fiatal pályakezdő kapcsolódtam be munkába. 1999-ben a vállalkozást a szülői kézből átvéve már kizárólag asztalos termékek gyártásával foglalkoztunk (lépcsők, nyílászárók, bútorok). 2000-ben alakultunk Betéti Társasággá. A következő években egyre nőtt az érdeklődés cégünk iránt, főként a nyílászáró termékeinkkel kapcsolatban. Termékeink nagyrészt a környékbeli családi házakba kerültek beépítésre, de mi készítettük többek közt a Marcali a Kéthelyi és a Somogyszentpáli katolikus ill. Marcali református templom nyílászáróit is. 2004-ben műhelyünket tovább bővítettük, és szinte a teljes gépparkot lecserélve már 90%-ban ajtók, ablakok gyártásával foglalkoztunk. A 2005-2006-os évben szinte az ország minden részére szállítunk nyílászárókat.

A tanuló képzésben is szerepet vállalunk, minden évfolyamban 2 t
anuló sajátíthatja el az asztalos szakma alapjait. Nem titkolt szándékunk, hogy megfelelő szakembereket nevelve a legügyesebb nebulók kedvük szerint nálunk kamatoztathatják megszerzett tudásukat.


Jelenleg a korszerű ablakgyártás minden kellékével üzemel a vállalkozás. A gyártás során ablaktervező szoftver segíti munkánkat. DIN szabvány szerint gyártunk 68 mm és 82mm hőszigetelt homlokzati nyílászárókat (ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, toló- és harmonika-szerkezetek, üvegfalak, zsalugáterek) ill. belső ajtókat fa és mdf alapanyagból. Válogatott luc, borovi, vörösfenyő, tölgy, meranti fafajtákból származó rétegragasztott, hossztoldott vagy toldásmentes alapanyagból készül minden termékünk. A vásárlói elvárásoknak megfelelően a nyílászáró termékeinket összeszerelés előtt modern festékszóró eljárással vizesbázisú lazúros vagy RAL színskála szerinti fedőfestékkel vonjuk be. Cégünk piaci stratégiáját a hazai családi és társas házak, magán építkezések kiszolgálása jellemzi. Cégünk partner a piaci kihívások legigényesebb megvalósításában is. Egyedi igények alapján tervezést, szaktanácsadást, szállítást, beépítést és szerviz szolgáltatást is végzünk. Ahhoz, hogy megrendelőink igényeit mindig magas színvonalon ki tudjuk szolgálni, folyamatosan nyomon követjük a legújabb technológiákat. A gyártás során többször is ellenőrizzük a minőséget. Műhelyünket csak kifogástalan minőségű nyílászárók hagyhatják el!

Termékeinkkel igyekszünk minden igényt kielégíteni, ötvözve a kedvező árat a minőséggel és a megbízhatósággal.

Horonicz Zsolt cégvezető


Kapcsolat

Horonicz Ablak és Bútor Bt.

8700 Marcali, Boronkai u. 3

Iroda: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Adószám:20892661-1-14

Telefon: +36/30 272 8196

E-mail:horoniczfa@gmail.com  info@horoniczfa.hu

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.30 - 17:00