Kapcsolat

Horonicz Ablak és Bútor Bt.

8700 Marcali, Boronkai u. 3

Iroda: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Adószám:20892661-1-14

Telefon: +36/30 272 8196

E-mail:horoniczfa@gmail.com  info@horoniczfa.hu

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.30 - 17:00

Copyright 2018

A honlap tartalmát ön kizárólag személyes célú használatra nyomtathatja ki vagy töltheti le. A tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül nem jogosult arra, hogy a jelen honlap tartalmát közcélra vagy kereskedelmi célból lemásolja, sokszorosítsa, közzétegye, számítógépre feltöltse vagy egyéb más módon terjessze. Ön nem jogosult továbbá arra, hogy a jelen honlap tartalmát, más internetes honlapon, bárminemű módon felhasználja.
A honlapon található adatok, szövegek, táblázatok, képek és egyéb tartalmak, szerzői jogvédelem alatt állnak. Így üzleti célú felhasználásuk szigorúan tilos! A nem megengedett tevékenységet folytató személy ellen polgári per indítható.
A honlap tartalma (termékinformációk és árlisták) folyamatosan frissül. A tulajdonos igyekszik pontos, naprakész adatokkal szolgálni. Az esetleges elírásokért, hibás adatokért semminemű felelősséget nem vállal, ellenben igyekszik azokat a lehető legrövidebb időn belül kijavítani. Mindemellett a tulajdonos fenntartja a jogot miszerint a honlap tartalmát minden előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztathatja.
A honlaphoz felhasznált szoftver és az oldalon található on-line alkalmazások hibamentes muködése ill. honlap akadálymentes elérhetősége nem garantált!