Kapcsolat

Üzemeltető:
Horonicz Ablak és Bútor Bt.


Székhely: 

8700 Marcali, Boronkai u. 3

Iroda: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Adószám:20892661-1-14

Telefon: +36/30 272 8196

E-mail:horoniczfa@gmail.com     info@horoniczfa.hu

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.30 - 17:00

Fizetési feltételek

Árajánlat készítés

Árajánlatkérésre lehetőség van e-mailben, telefonon vagy a honlapunkon található árajánlatkérőben.
Kérjük, hogy az e-mailben kért ajánlatokban tüntesse fel a nyílászárók méretét, mennyiségét, anyagát (fafaj, toldott-toldásmentes) a beépítendő üveg K értékét, nyitási funkcióit és a felületkezeléssel kapcsolatos kívánalmait. Az oldalunkon található ajánlatkérő használata könnyebb és pontosabb árajánlatkérést eredményezhet. Ha az itt leírtakkal kapcsolatban kérdése van azt bármelyik elérhetőségünkön, jelezheti. Igyekszünk még, aznap de legkésőbb a következő munkanapon válaszolni. Az ajánlatkérést követően árajánlatunkat lekésőbb nyolc munkanapon belül készítjük el. Ezt a megrendelő által megadott címre ill. e-mail címre küldjük. Amennyiben valamilyen okból módosításra van szükség azt két munkanapon belül végezzük el.
Sok-sokévi tapasztalattal a hátunk mögött nagy biztonsággal fel tudjuk becsülni egy-egy munka nagyságrendjét egy megbeszélés, koncepcióterv, tervdokumentáció alapján. Természetesen ez nem jelent pontos árakat, kivitelezési határidőket. Viszont a munka nagyságrendi besorolásához elégséges. E nagyságrendi becslés alapján Ön, mint megrendelő fel tudja mérni, hogy az ajánlott rendszer egyezik-e az elképzeléseivel, rendelkezik-e a megfelelő anyagi háttérrel az esetleges megrendelés teljesítéséhez. Konzultálni tud másokkal, tájékozódni tud más vállalkozásoknál, egyeztetni tud műszaki szakértőkkel, a leendő felhasználókkal, stb.
A nagyságrendi becslést térítésmentesen biztosítjuk. Pontossága jellemzően ą5%-on belül van.

Kiegészítés: Ezen árgarancia alól kivételt képez a helytelen tájékoztatás, az előre nem látható olyan akadály melyet a megadott keretek között nem áll módunkban elhárítani vagy átvállalni, a megrendelés utólagos módosítása és egyéb, tőlünk független, általunk nem befolyásolható körülmény.

Konkrét árajánlat

Amennyiben a nagyságrendi becslés alapján Ön úgy ítéli meg, hogy az ajánlat megfelel az igényeinek, és a megvalósításhoz rendelkezik a szükséges anyagi erőforrásokkal, írásos megrendelése alapján külön térítés nélkül elkészítjük a konkrét árajánlatot.

A konkrét árajánlat tartalmazza:
- A natúr nyílászárók árát.
- Műszaki paramétereket.
- Felületkezelés költségeit
- Az esetleges bontás, beépítés, szegélylécezés költségeit.
- Szállítási költségeket.
- Ezeken kívül még számos opció árát ismertetjük Ezek közül ön választhat plusz kiegészítőt. (kilincs, párkány, rámatakaró, egyedi vízvető. stb....stb)Tehát ezek alapján más vállalkozással való precíz összevetésre is alkalmas.

Árajánlat megrendelés / Igényspecifikáció

Mint minden munka esetében a szállítónak, kivitelezőnek tudnia kell a felhasználó igényeit, elvárásait, a telepítés helyét, módját, idejét, stb. A pontos elvárásokat a megrendelőnek kell megfogalmazni azért, hogy a szállító tudja, mit kell elkészítenie, leszállítania. Természetesen az igények összeállításában, a műszaki lehetőségek feltárásában, a máshol szerzett tapasztalatok továbbadásában a szállító segítséget tud nyújtani. Az árajánlat ezen információk alapján készülő költségszámítás. Pontos igényspecifikáció nélkül a különböző gyártók árajánlata nem vethető össze, hiszen azok nem fognak azonos műszaki tartalommal, minőségi mutatókkal rendelkezni. A nélkül pedig optimális döntés nem hozható! Az árajánlat készítés csak pontos igényspecifikáció alapján lehetséges! Az elfogadott árajánlat után kerülhet sor a helyszíni felmérésre. Az ország bármely részére díjmentesen szállunk ki és készítjük el a felmérést. Amennyiben mégsem kerül megrendelésre a már visszaigazolt tétel, akkor a felmerült költségeinket a lenti táblázatban leírtak szerint a kiszámlázzuk.

Fizetési feltételek:

Az alábbi fizetési feltételek általános érvényűek. Elsősorban új ügyfelekkel való kapcsolat során kell kötelező érvényűnek tekinteni. Hosszabb együttműködés esetén a vállalási és fizetési feltételek egyedileg változhatnak.

Kivitelezési összeghatár:

Minden egyes új munkát maximum bruttó 100ezerFt-ig hitelezünk meg. Amint a kivitelezési költség elérte a lenti összeget, a megrendelő előleget köteles fizetni. Amennyiben ez nem történik meg, a kivitelezési munkálatokat nem kezdjük el. Ha a kifizetés bármely okból nem valósul meg, akkor a már megkötött szerződésre hivatkozva a felfüggesztésből eredő összes kárért, beleértve a kivitelező által elszenvedett károkat is - a megrendelő felel.1 ütem: Szerződés kötéskor fizetendő előleg (Magánszemélyek esetében: készpénz, Cégeknél: átutalás)

2 ütem: A megrendelt termékek leszállításakor fizetendő. Függetlenül a további munkálatoktól. (Magánszemélyek esetében: készpénz, Cégeknél: átutalás) Fizetési határidő: 8 munkanap

3 ütem: Szerződésnek megfelelően a munka teljes befejezésekor fizetendő összeg. Fizetési határidő: 8 munkanapMegrendelés visszamondása:

Amennyiben valamely megrendelést szerződéskötés után, de a munka megkezdése előtt visszamondanak, az anyagköltség 23, a munkadíj 15%-át visszatartjuk, vagy leszámlázzuk, mint foglalót. (Ha a megrendelt anyagok egy külső beszállító által cégünkhöz már beérkeztek a 23% 36%-ra módosul.)

Leszállított áruk, elkészült munkák felelőssége:

A leszállított áruk és elkészült munkák biztonságáról a megrendelőnek kell gondoskodnia. Amennyiben a leszállítás után lopás, törés vagy egyéb kár keletkezik, azt a megrendelőnek kell megtérítenie.

A még ki nem fizetett tételek:

Minden leszállított és a szerződésben megjelölt termék a Horonicz és Horonicz Faipari Ker. Szolg. Bt kizárólagos tulajdonát képzi a teljes számla kiegyenlítésének pillanatáig. A tulajdonjog gyakorlását a megrendelő vagy partnerei semmilyen módon nem korlátozhatják, akadályozhatják - pl. az ingatlanra való bejutás megtagadásával. A tulajdonjog gyakorlásának korlátozása esetén azonnal bírósághoz fordulunk, és az összes kár, beleértve az eljárás költségeit, a kiszállított anyagok, elvégzett munkák díjait, és a esetleges erkölcsi károk - megtérítését kezdeményezzük.
Amennyiben a fizetési határidő lejárta után több mint 30 nap telik el, úgy cégünk jogosult a kiszállított és felszerelt nyílászárók leszerelésére és visszaszállítására. Ilyen esetben a leszerelés és visszaszállítás költségeit a megrendelő köteles megfizetni. A leszerelt nyílászárókat további 30 napig tároljuk. Ha kifizetés ez idő alatt sem történik meg. Az árut csökkentett áron más vevőknek felkínáljuk. Egyben kártérítési pert indítunk.