Kapcsolat

Üzemeltető:
Horonicz Ablak és Bútor Bt.


Székhely: 

8700 Marcali, Boronkai u. 3

Iroda: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Adószám:20892661-1-14

Telefon: +36/30 272 8196

E-mail:horoniczfa@gmail.com     info@horoniczfa.hu

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.30 - 17:00

Zsalugáter, spaletta

Termékeinket fix és mozgatható levelű ill. betétes kivitelben készítjük. Az alapanyag hossztoldott borovi fenyő mely rendkívül jól ellenáll szélsőséges időjárásnak is. A zsalugáterek és a spaletták is előkerttel készülnek, méretben igazodnak az ablakainkhoz, így utólag is felszerelhetőek. Beépítésnél ügyelni kell arra, hogy 17cm-nél mélyebbre ne építsük be az ablakokat (a kivetőpántok ennyit engednek meg). A mérettartomány a kisebb ablakoktól az erkélyajtókig terjed. Számtalan forma és kialakítás kivitelezhető. Vasalat: ROTO-FENTRO 200 (fekete vagy arany színben), falon elhelyezhető szárnyakasztóval vagy automata pántrögzítővel.

Választható táblazáras, kurblis vagy motoros működtetésű nyitási lehetőséggel. Minden vasalat porszórt színt kap, így biztosítva a felület minőségének változatlanságát éveken át. A pántok az illetéktelen lecsavarozás ellen kiegészítő védelemmel láthatók el. A fa felületkezelése megegyezik a nyílászárók felületkezelésével, harmonizálva azok színével. A vásárlói elvárásoknak megfelelően termékeinket összeszerelés előtt modern festékszóró eljárással vizesbázisú lazúros vagy RAL színskála szerinti fedőfestékkel vonjuk be.

          Roto Fentro - Az ablaktábla komfort vasalata.


Sokoldalú, értékes és szerelőbarát

A Fentro rendszert különösen sokoldalú alkalmazási lehetőségekhez alakították ki. Legkiválóbb minőség egészen az utolsó részletig: A beállítócsavarokat nemesacélból készítették, hogy a korai rozsdásodás elkerülhető legyen. Minden vasalat porszórt színt kap, így biztosítja a felület minőségének változatlanságát éveken át. A felület a legmesszebbmenőkig ellenáll minden időjárási és környezeti hatásnak.

A pántok az illetéktelen lecsavarozás ellen kiegészítő védelemmel láthatók el.

Stílus és a színek
Minden Fentro vasalat széria kivitelben fekete és fehér színben, de kívánság esetén a járatos RAL színekben is, szállítható. Így szinte minden tervezési igénynek meg tudunk felelni.

Könnyű beállítani

Egy 4 mm-es imbuszkulccsal a vasalatok összes beállítása elvégezhető. Többek között a szárny oldalállítása, a szárnypántok és pántcsapok beállítása.Megnövelt használati és nyitáskomfort

A rúd-középzáró a kilincs gombba épített záró és nyitó funkcióknak köszönhetően egy kézzel működtethető.

A hárompontos zárás, két és többszárnyú ablakoknál és ajtóknál, valamint akár egyszárnyú záróként való felhasználása és a szellőzőállás lehetősége, további jelentős előny.