• Mindent egy helyen!

  Mindent egy helyen!

  Műanyag és fa nyílászárók, bútorok.

 • Korszerű, műanyag nyílászárók a kinálatunkban!

  Korszerű, műanyag nyílászárók a kinálatunkban!

  5-6-7 kamrás ablakok, akár 92mm vastag kivitelben is!

 • Árnyékolás technika

  Árnyékolás technika

  Zsalugáter, spaletta, redőny, szúnyogháló.

  Tovább
 • Konyha és egyébb bútorok elkészítését is vállaljuk.

  Konyha és egyébb bútorok elkészítését is vállaljuk.

  Ne csak nyílászáróit vásárolja meg nálunk!

  Tovább

Zsalugáter, spaletta

Termékeinket fix és mozgatható levelű ill. betétes kivitelben készítjük. Az alapanyag hossztoldott borovi fenyő mely rendkívül jól ellenáll szélsőséges időjárásnak is. A zsalugáterek és a spaletták is előkerttel készülnek, méretben igazodnak az ablakainkhoz, így utólag is felszerelhetőek. Beépítésnél ügyelni kell arra, hogy 17cm-nél mélyebbre ne építsük be az ablakokat (a kivetőpántok ennyit engednek meg). A mérettartomány a kisebb ablakoktól az erkélyajtókig terjed. Számtalan forma és kialakítás kivitelezhető. Vasalat: ROTO-FENTRO 200 (fekete vagy arany színben), falon elhelyezhető szárnyakasztóval vagy automata pántrögzítővel.

Választható táblazáras, kurblis vagy motoros működtetésű nyitási lehetőséggel. Minden vasalat porszórt színt kap, így biztosítva a felület minőségének változatlanságát éveken át. A pántok az illetéktelen lecsavarozás ellen kiegészítő védelemmel láthatók el. A fa felületkezelése megegyezik a nyílászárók felületkezelésével, harmonizálva azok színével. A vásárlói elvárásoknak megfelelően termékeinket összeszerelés előtt modern festékszóró eljárással vizesbázisú lazúros vagy RAL színskála szerinti fedőfestékkel vonjuk be.

          Roto Fentro - Az ablaktábla komfort vasalata.


Sokoldalú, értékes és szerelőbarát

A Fentro rendszert különösen sokoldalú alkalmazási lehetőségekhez alakították ki. Legkiválóbb minőség egészen az utolsó részletig: A beállítócsavarokat nemesacélból készítették, hogy a korai rozsdásodás elkerülhető legyen. Minden vasalat porszórt színt kap, így biztosítja a felület minőségének változatlanságát éveken át. A felület a legmesszebbmenőkig ellenáll minden időjárási és környezeti hatásnak.

A pántok az illetéktelen lecsavarozás ellen kiegészítő védelemmel láthatók el.

Stílus és a színek
Minden Fentro vasalat széria kivitelben fekete és fehér színben, de kívánság esetén a járatos RAL színekben is, szállítható. Így szinte minden tervezési igénynek meg tudunk felelni.

Könnyű beállítani

Egy 4 mm-es imbuszkulccsal a vasalatok összes beállítása elvégezhető. Többek között a szárny oldalállítása, a szárnypántok és pántcsapok beállítása.Megnövelt használati és nyitáskomfort

A rúd-középzáró a kilincs gombba épített záró és nyitó funkcióknak köszönhetően egy kézzel működtethető.

A hárompontos zárás, két és többszárnyú ablakoknál és ajtóknál, valamint akár egyszárnyú záróként való felhasználása és a szellőzőállás lehetősége, további jelentős előny.

Kapcsolat

Üzemeltető:
Horonicz Ablak és Bútor Bt.


Székhely: 

8700 Marcali, Boronkai u. 3

Iroda: 8700 Marcali, Boronkai u. 3

Adószám:20892661-1-14

Telefon: +36/30 272 8196

E-mail:horoniczfa@gmail.com     info@horoniczfa.hu

Nyitvatartás példa:
Hétfő-Péntek-ig: 
8.30 - 17:00